+38 067-938-61-49
+38 098-950-46-46
0
0

Ваш кошик порожній :(

Ультразвукове чищення деталей велосипеда

Наша ультразвукова мийка може стати в нагоді для тих, хто не тільки любить кататися на своєму велосипеді, але й любить його доглядати. Крім того вона стане в нагоді і для професіоналів, хто ще не освоїв технологію ультразвукового миття при технічному обслуговуванні велосипедів.

Ми допомагаємо замінити традиційну технологію з використанням органічних розчинників (бензин, солярка та ін.) на інноваційну технологію – ультразвукове миття деталей велосипедів. Процедура миття зірочок, ланцюгів, втулок, підшипників та ін. полягає у зануренні їх в ультразвукову ванну з нагрітим спеціальним миючим розчином. При необхідності ми постачаємо миючі засоби.

Застосування ультразвукової мийки гарантує найвищу чистоту вузлів велосипедів. Особливо це важливо для підшипників, ланцюгів, передніх та задніх зірочок. Тільки ультразвук дозволяє повністю видалити пісок із вузьких щілин велосипедних вузлів. Видалення піску з вузлів, деталей та з’єднань що труться - значно продовжує їм термін служби.Досягається безперечний економічний ефект і за рахунок підвищення якості та зниження часу ремонту велосипедів.

Процес відмивання деталей велосипедів

Детали велосипедов після мийки